10 nápadů krásně dát maso na dovolenou stůl

Být schopen postavit stůl je důležitým momentem pro všechny hostesky. Naučit se provádět studené řezy je poměrně obtížné. Naučte se, jak to udělat a krásné. Při tvorbě krásného masa s masem byste měli dodržovat určitá pravidla.

Pravidla pro provádění krásných škrtů

Profesionální hostesky dělají řízky pro každého hosta zvlášť. Servírování je nejen nádobí, ale i občerstvení. Když jsme přišli na dovolenou s krásně položeným stolem, stojí za to říct, že schopnost krásně položit všechno na talíř je umění s velkou představivostí.

  • vytvořit mistrovské dílo s uzeniny, budete potřebovat zelené, zeleninu. Mnohé ženy v domácnosti užívají při zdobení uzenin ovoce;
  • při přípravě řezů, můžete použít maso, klobása různých odrůd. Při nákupu klobásy je důležité věnovat pozornost vnější podobnosti výrobků. Musí být spojeny, aby vypadaly krásně na talíři.

10 možností, jak rozložit maso

Aby se hosté měli rádi u stolu, je třeba věnovat zvláštní pozornost řezání z masných výrobků. Nabízíme 10 možností pro zdobení uzenin.

  • běžné uzeniny. Nevyžaduje od hostesky spoustu úsilí. Stačí vařit a uzená klobása, vařená šunka. Poté nasaďte hotový výrobektalíř. Lepší je, pokud se v centru bude uzená klobása, a na stranách dalších možností pro klobásy. Ve středu mohou být přidány olivy;

  • řezání hořčicí - pro vaření bude zapotřebí několik druhů masných výrobků. Po krájení klobásy, položte ji na talíř a poté ozdobte zeleninou a bylinkami. Naplníme malou hrnci hořčicí a vložíme ji do středu talíře;

  • nakrájené na křen. Krájení se provádí stejně jako předchozí, ale křen je umístěn na střed desky. Přidejte zeleninu na talíř, a na straně s úhledným sklíčkem rozložte tlustý adjika;
  • maso s přidáním granátového jablka. Granátové jablko je docela jasné ovoce, bude dát krásnější vzhled a zvláštní aroma na plátky. Složí granátové jablko na již krájené maso, několik zrn. Umístěte velmi tenké plátky citronu ve formě růže;

  • tvar ryb pro uzeniny. Pro přípravu takových řezů bude vyžadovat velký rozsah masných výrobků. Masový talíř této formy bude vyžadovat spoustu času a trpělivosti od hostesky. Ale pokud chcete hosty překvapit, měli byste to zkusit;

  • řezání na alkoholické nápoje. Nejčastěji je tento řez nabízen milovníkům piva. Pro takové řezání uzené uzené klobásy, slanina, basturma. Vše je vyloženo krásně, asymetricky a podáváno stolu;

  • řezání pro ekonomické hostesky. Tato možnost je připravena z jednoho typu klobásy, obvykle z vařené. Řezání je tenképlátky mohou být rozloženy v podobě růží. Pro mistrovské dílo se nerozpadne, můžete použít špejle nebo párátka;

  • řezání ve formě slámy. Poté, co jsou masné výrobky nakrájeny na pásy, položte na talíř. Pro takové řezy je lepší zvolit pravoúhlou nebo oválnou desku;
  • ​​

  • Plátky citronové a grilované zeleniny vypadají úžasně krásně. Po rozšíření citronu kolem okrajů bude řezání velmi jasné a hosté nebudou moci odmítnout nabídku k jídlu chutného masa. Ve středu sklíčka lze položit grilovanou zeleninu;

  • nakrájené na čerstvou zeleninu. Při přípravě takových řezů můžete použít jakoukoliv zeleninu. Pokud se rozhodnete pro rajčata, je lepší zvolit cherry rajčata. Neproudí a studené řezy se ze šťávy nezvlhčí.

Bez ohledu na to, pro kterou událost je řezání připraveno, pokuste se vstříknout duši a představivost. Pouze tímto způsobem budou všichni hosté dobře krmeni a spokojeni.